The Conventional Lefthander - Brand New 64 Dodge

Besatt av podcast

Podcasts är min nya last 
Nu har jag återigen fastnat för en trend. Nämligen podcasts. Jag är fullkomligt besatt av det. Jag prenumererar kanske på ett tiotal olika podcasts som tar upp olika ämnen. Nu på väg till jobbet lyssnade jag på en pod om inredning som jag tycker är väldigt intressant. Dom pratade idag om prydnadskuddar och allt möjligt man kan göra med dom och varför deras existens är primär i ett hushåll. Det håller jag verkligen med om också, jag älskar kuddar. När jag var yngre hade jag utan tvekan säkert tolv kuddar i min säng. Jag har fortfarande mycket kuddar i min säng, men inte tolv stycken. Min soffa är däremot överbelamrad med kuddar i alla olika former och färger. Och i podden pratade dom mycket om hur man ska sätta dom, i vilken ordning, både färgmässigt och storleksmässigt vilket jag tyckte var intressant.

Jag lyssnar på en annan pod som handlar om livet som småbarnsförälder. Det är en jättebra pod för oss som har små skitungar som springer runt hemma runt våra ben. Dom pratar om allt som händer oss i vardagen, det kan vara allt från att ungen gråter när man lämnar på dagis eller hur man kan slippa alla mjölkglas som blir utspillda varje frukost till hur jobbigt det känns när barnet när dåligt och man måste åka till akuten. 

Jag vet att det kanske inte låter så intressant att lyssna flera timmar på andra personer som bara snackar. Det tyckte inte jag heller förens jag var tvungen att lyssna på en pod i utbildningssyfte på jobbet. Ibland tycker jag inte ens det nu, känner mig oftast mer taggad på att lyssna på musik på tågen, men så fort jag sätter på en podcast så fastnar jag i den ändå. Det är rätt mysigt att lyssna på andra!